Bayer

Bayer CropScience, companie globala cu o cifra de vanzari anuale de aprox. 6,8 miliarde EUR, este una dintre cele mai mari companii bazate pe cercetare si dezvoltare din domeniile protectiei culturilor (Crop Protection), semintelor si biotehnologiilor (BioScience) si controlului daunatorilor non-agricoli (Environmental Science). Bayer Crop Protection, dezvolta si comercializeaza produse inovative de inalta performanta si de incredere: fungicide, erbicide, insecticide si produse pentru tratamentul semintelor.


DuPont

Produsele DuPont  din ramura Agricultura aduc inovatie si solutii noi pentru a intampina provocarile pe care le intalnesc fermierii atat in prezent cat si in viitor in agricultura, reusita in relatia de parteneriat, consta in cresterea unei recolte sanatoase si profitabile. Credem ca prin colaborarea noastra cu partenerii, putem sa gasim modalitati mai bune pentru a imbunatati calitatea, cantitatatea si capacitatea de sustinere a proviziilor pentru intreaga lume.


Monsanto

Monsanto este o companie eminamente agricolă. Când fermierii au succes, noi avem succes.Folosind biotehnologia modernă, îi ajutăm pe fermieri să obţină producţii ridicate, să producă mai mult şi să conserve mai bine resursele. Fermierii sunt cei care hrănesc, îmbracă şi alimentează lumea aceasta aflată în continuă creştere. Producem seminţe de renume la porumb, bumbac şi oleaginoase (soia şi rapiţă), dar şi seminţe de legume. Producem, de asemenea, tratamente pentru seminţe, pe care fermierii le pot folosi pentru protejarea recoltelor, sprijinirea eficienţei fermelor şi reducerea costurilor acestora. Căutăm constant soluţii pentru maximizarea potenţialului seminţelor, astfel încât fermierii să obţină mai mult din fiecare sământă. Astăzi fermierii folosesc seminţe bazate pe inovaţie pentru a-şi proteja recoltele şi a obţine produse mai sănătoase. Ca şi companie, rămânem dedicaţi scopului de a oferi altor firme din întreaga lume licenţe pentru seminţe şi tratamente. Pe lângă seminţe şi tratamente, producem şi erbicidul cel mai bine vândut din lume: Roundup, precum şi alte erbicide folosite de fermieri, consumatori şi grădinari, peisagişti profesionişti.


Pioneer

Compania este reprezentată în mai mult de 63 de ţări din toată lumea, dezvoltând, producând, vânzând şi sprijinind cele mai bune linii disponibile de producere a seminţelor. Firma Pioneer este lider mondial în producerea, procesarea şi comercializarea seminţelor de porumb. Cei peste optzeci de ani de experienţă în domeniul cercetării garantează calitatea produselor prezente în piaţă. Încrederea dumneavoastră se datorează în primul rând faptului că experimentele şi cercetările noastre se realizează în toate micro-arealele de cultură în care dumneavoastră folosiţi seminţele Pioneer. Fermierii români sunt în permanenţă informaţi despre rezultatele noastre.


Summit Agro

Summit Agro Romania s-a infiinta in anul 1997 si apartine grupului de firme cu capital japonez Sumi Agro Europe , care la randul sau apartine corporatiei SUMITOMO din Japonia. Summit Agro Romania are ca obiect principal de activitate comertul cu produse fitosanitare, seminte pentru agricultura si fertilizanti. Reprezinta in Romania un numar de peste 15 producatori de produse agrochimice si seminte. Prin numarul si diversitatea produselor din portofoliu, Summit Agro poate oferi fermierilor programe complete de protectie si hranire a plantelor, incepand de la semanat pana la recoltare. Certificarea SR EN ISO 9001: 2008 este o garantie in plus a calitatii managementului, produselor si serviciilor oferite de firma.


 Syngenta

Syngenta este prezentă de peste șapte ani pe piața de protecția plantelor și semințelor din România. Syngenta Agro SRL, reprezentanța locală a grupului elvețian Syngenta, oferă partenerilor din România un portofoliu recunoscut de produse pentru protecția plantelor și semințe, însoțite de o gamă de servicii adaptate nevoilor acestora. Produsele Syngenta de protecția plantelor sunt adaptate condițiilor pedoclimatice din România și contribuie la obținerea unor producții ridicate, de o calitate crescută. Gama largă de produse și soluții tehnologice de calitate este completată de serviciile oferite partenerilor noștrii din toată țara. Divizia de semințe a  Syngenta Agro SRL promovează soluţii şi tehnologii pentru toţi agricultorii – atât pentru ferme moderne, unde este aplicată agricultura intensivă, cât şi pentru producătorii individuali, care practică o agricultură tradiţională, pe loturi de mici dimensiuni.


Timac

TIMAC Agro este o societate specializata in nutritie vegetala, propunand produse de calitate, adaptate fiecarei culturi si oricarui stadiu de vegetatie in vederea cresterii productivitatii. Produsele noastre au luat nastere din experienta internationala a grupului Roullier, din cercetare, experimentare dar si consultarea specialistilor din Romania. Datorita echipei de specialisti TIMAC Agro este prezenta in toata tara pentru a identifica nevoile specifice fiecarui fermier si a-i propune solutii adecvate.


 Transammonia

Transammonia este unul din liderii mondiali de pe piata de ingrasaminte, substante pentru fabricarea ingrasamintelor si amoniac. Sediul companiei este situat in New York - USA. Operatiunile globale, comerciale si de logistica se gasesc in Zurich, Elvetia si Tampa, Florida - USA cu reprezentante in Hong Kong, Shanghai si Beijing - China, Dubai - Emiratele Arabe Unite, Cairo - Egipt si Amman - Iordania. Printre produsele de fertilizare pe care le produce, sunt cele pe baza de fosfati si azot (azotat de amoniu, uree, compusi NPK, fosfati).


InterAgro

INTERAGRO nume cu rezonanţă pe piaţa internă a afacerilor, reprezintă denumirea generică a unuia dintre cele mai mari şi puternice grupuri agroindustriale şi financiare din România. InterAgro a reuşit să se impună într-un mediu concurenţial dominat de profunde transformări în toate domeniile de activitate, printr-o politică managerială adaptată acestuia şi prin programe structurale care promovează implicarea la toate nivelurile Grupului în acţiuni ce răspund în întregime cerinţelor pieţei, conferind Grupului forţă şi siguranţă în dezvoltarea pe termen lung. Nucleul central al Grupului InterAgro este SC InterAgro SA o companie privată cu capital româno-britanic înfiinţată în anul 1994 care are ca principal domeniu de activitate comerţul exterior cu îngrăşăminte chimice pentru agricultură, activând şi în alte domenii cum ar fi: cultura cerealelor şi a plantelor tehnice şi industria alimentară. Beneficiind de relaţii de afaceri la nivel internaţional, SC InterAgro SA a putut furniza multor ţări îngrăşăminte chimice, uree, azotat de amoniu, nitrocalcar, sulfat de amoniu şi îngrăşăminte compuse, produse agricole. Profitul realizat a fost reinvestit în România. Extinderea Grupului InterAgro se datorează unui management abil şi eficient şi orientării strategice a societăţilor din portofoliul său de afaceri.


Saaten

SAATEN-UNION : Prezenta pe piata din Romania din 1992, firma SAATEN-UNION pune la dispozitia fermierilor romani soiuri si hibrizi de calitate, ameliorate cu preponderenta in Germania si adaptati conditiilor din tara noastra. In acest scop se testeaza in fiecare an peste 300 de varietati.Cu o zester de aproape 200 de varietati din mai mult de 30 de specii de plante de cultura, investitia in biotehnologii moderne la nivel de grup aduce beneficii si fermierilor  din Romania, care au la dispozitie  hibrizi performanti de floarea soarelui, porumb, soiuri de cereale si hibrizii de grau.


Rapool

RAPOOL : Intre 1897 si 1974 RAPOOL activeaza ca o intreprindere individuala, astazi avand cele mai vechi si lungi radacini, fiind un lider in cultivarea rapitei in toata Europa, recolta media pe teritoriul Germaniei fiind aproape dublata, la aproximaiv 4 t/ha, crestere generata de progresul genetic, cat si de progresele in tehnologia insamantarii, ingrasamintelor si pesticidelor. Ca si in trecut accentual se pune pe cresterea uleiului de consum si  furnizarea de proteina. Din 1974 si pana in prezent, succesul RAPOOL se bazeaza pe calitatea uleiului cu un continut scazut de acid erucic  sip e introducerea varietatilor cu o cantitate scazuta de glucozinolati.

 


Basf

BASF : Cu vânzări de peste 5,8 miliarde de euro în 2015, Divizia de Protecție a Plantelor a BASF oferă soluții inovatoare pentru agricultură, terenuri și plante ornamentale, control al dăunătorilor și sănătate publică. Portofoliul nostru extins de ingrediente active, tratamente pentru semințe, control biologic, formule și servicii optimizează producerea eficientă de alimente de calitate și asigură protecție împotriva pierderilor în urma recoltei, a transmiterii de boli contagioase, precum și protecție a clădirilor. Prin intermediul noilor tehnologii și al expertizei acumulate, Divizia de Protecție a Plantelor a BASF susține eforturile cultivatorilor și ale profesioniștilor în domeniul combaterii dăunătorilor pentru a crea o viață și o societate mai bună. Pentru mai multe informații, consultați pagina noastră www.agro.basf.com sau canalele noastre de social media.

Sunteți aici: Home Parteneri